•  Fri frakt över 500 kr
  •  Öppet köp i 30 dagar
  •  Snabba leveranser

Sitting bull

Sitting bull orginalet bland sittsäckar. Det finns sittsäckar och så finns det högkvalitativa sittsäckar det senare är Sitting Bull. Variationen i utbudet på sittsäckar är väldigt stor i Sitting bulls sortiment. Många olika storlekar, färger och former är ingen överdrift när det gäller sortimentet. Det finns en serie för de små som heter Happy Zoo där modellerna består av djurliknande sittsäckar i olika färger, sedan finns de vanliga som är fyrkantiga men i många olika storlekar och i flera färger. Det finns även sittsäckar som man kan använda i poolen. Gemensamt för alla dessa är kvaliteten som är utomordentligt hög.

När det kommer till val av material och fyllning så är det högsta kvalitet på EPS-pärlor och textil som ger lång hållbarhet och hög slittålighet. Sitting Bull varumärket från Tyskland som har tagit saccosäcken till en helt ny nivå. Alla modeller tillverkas i Eoropa och kännetecknas av hög kvalitet på material, tillverkning och design. Dessa sittsäckar har flera intelligenta detaljlösningar som gör säckarna och djuren till användbara favoriter i hemmet. Eftersom de håller en så hög kvalitet så passar den även i mer krävande miljöre som hotellobbyn och väntrum där ännu fler kan få glädje av dem. Sittsäckens innehåll är formbart och mjukt, när man sätter sig i säcken så formar den sig efter dig vilket gör att det är enkelt att hitta en bekväm ställning att sitta länge i med ett bra stöd unger hela kroppen. Detta ger en väldigt skön och bekväm känsla.

Sittsäckar av hög kvalitet

Lekdjuren och sittsäckarna tillverkas i hållbar polyester som har mjuka, sköna och mycket tåliga egenskaper. De är helt giftfria och innehåller varken PVC eller tungmetaller. De rengöras ekelt i tvättmaskinen genom att först ta ur EPS-pärlorna. Är det mindre fläckar räcker det att torka av med en fuktad trasa.

När det kommer till Sitting Bulls designfilosofi så är det att ta fram produkter som har hög estetisk lockelse som i kombination med funktion ger funktionella och snygga produkter. Materialen som används ska tillverkas och användas på ett medvetet, hållbart och intelligent sätt för att platsa i Sitting Bulls fabriker. Detta gör Sitting Bulls sittsäckar och lekdjur till de bekvämaste och bästa sittsäckarna på marknaden.

Läs mer
Nollställ filtret

3 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information