•  Fri frakt över 500 kr
  •  Öppet köp i 30 dagar
  •  Snabba leveranser

Taklampor

Taklampor från flera kända varumärken med både klassisk och modern design. Taklampor i många olika färger, utföranden och material. Titta tillexempel på den trendiga fjäderlampan Eos från Umage en modern klassiker som verkligen har tagit marknaden med storm. De är fantastiska i sin ovala form med ett mjuk ljus som gör vilket vardagsrum eller sovrum till ett rum man vill spendera mycket tid i. De finns i flera färger och många storlekar och kan användas både som taklampa och till andra placeringar. Det finns även många fina taklampor till köket eller matplatsen även dessa i flera färger och utföranden.
De flesta taklampor behöver kompletteras med ett lampupphäng då de säljs separat. Det är även möjligt att använda ett befintligt i de fall rätt typ redan finns. För att veta om du redan har rätt typ av lampupphäng så är tipset att se om det är en gängad krans som håller lampskärmen på plats. Om det är det så funkar det oftast bra att återanvända denna för de flesta av de taklampor där detta inte följer med. Det är oftast E27 sockeln som används på en taklampa, vilket är den lite större sockeln av de två vanligaste modellerna. Väljer man en dimbar ljuskälla till så är det inga problem att använda en dimmer för att reglera ljusstyrkan heller. Man bör dock se till att rätt dimmer används då vissa LED lampor kan behöva en speciell dimmer. Detta hjälper vi dig gärna med om du har frågor kring dessa val. Vi kan lampor och belysning.
Varför inte ta en titt på de häftiga taklamporna som är tillverkade av återvunnet material. Det finns några modeller tillverkade av återbrukat jeanstyg. Detta är klimatsmarta val i riktigt häftiga utföranden. Har du frågor om taklampor eller vill ha tips kring dem så är du alltid välkommen att höra av er till oss så hjälper vi dig.

Läs mer
Nollställ filtret

79 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Sockel

Färg

Stäng

Taklampa vardagsrum & taklampa barnrum

Vi får ofta frågor om vilka taklampor man skall välja till olika rum. Vi har väldigt många fina taklampor till vardagsrum. Favoriten och den kanske mest populära är den fjäderbeklädda taklampan från Umage som finns i tre olika färger och ett antal storlekar. Dessa är fantastiska att kombinera i flera storlekar. Tillexempel en av de större som taklampa och en mindre bredvid TV:n eller på sideboarden. Dessa kan man alltså både hänga upp och ställa på ett bord, det senare med hjälp av något av stativen som finns att köpa till. Sedan finns det många andra varianter och modeller beroende på vad man gillar och vad som passar in, det är en del aspekter att ta hänsyn till med taklampan i vardagsrummet. Exempelvis vad syftet är, om det är mest för dekoration och mysbelysning eller om huvudsaken är belysningen. Ofta är det så att man har någon annan for av huvudbelysning och taklampan i vardagsrummet mer är ett komplement och en inredningsdetalj. Sedan har man takhöjden att ta hänsyn till och placeringen, hur stor kan lampan vara för att inte bli för stor eller i vägen för TV:n.
Många undrar också vad vi rekommenderar för taklampa till barnrummet, vilket vi också gärna hjälper till med. När det gäller taklampa till barnrum så beror det oftast mest på vilken ålder det är på barnet och vad man gillar. Åtminstone när det gäller utseendet på lampan. Sedan är frågeställningarna lite liknande som ovan, är det denna lampan som skall vara huvudbelysningen eller är taklampan i barnrummet mest dekoration och något som skall vara fint i rummet. Vi har en del lampor som är lite mer riktade mot barn, men ofta gillar barnen de fina lamporna som även funkar fint i andra rum.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information