•  Fri frakt över 500 kr
  •  Öppet köp i 30 dagar
  •  Snabba leveranser

Designdjungeln är vår blogg

Inspiration om härliga Doftljus

Giftfria och snygga doftljus

Nu inleds den där perioden på året då vi mer och mer vistas inomhus och boar in oss och vill inreda hemmet mysigt. Jag förespråkar en neutral bas i hemmet och förändring med hjälp av färger i små detaljer som vaser, kuddar eller tavlor för att skapa en personlig prägel. Men det finns andra sätt än en fysisk inredning att ta till för att skapa en viss stämning och personlighet i ditt hem.

Jag vet inte om ni som jag, alltmer upptäckt hur butiker och hotell arbetar med dofter för att skapa och förstärka stämningar i olika miljöer? I våras var jag på ett känt omtalat hotell i Västerås, The Steam, och där har de verkligen lyckats med att skapa olika stämningar med hjälp av olika dofter. I Hissen möts du av en välkomnade doft och rummen och spaavdelningen luktar på sitt sätt. Magiskt!

Nu inser jag att mitt hem, med tre barn och en hundvalp, inte kommer i närheten av hotellets standard. Men jag vill ändå skapa en mysig atmosfär, speciellt i vardagsrummet där vi brukar njuta av den öppna elden hemma. Lösningen heter doftljus och ljuslyktor. Ingen nyhet i inredningsvärlden och jag har bara varit försiktigt positiv med anledning av att de ljus jag tidigare provat antingen sotat, luktat för mycket eller helt enkelt inte känts som bra miljöval.

Därför är jag överlycklig över de doftljus jag nu provat från blomus. Giftfria doftljus, utan palmolja av sojavax. De sotar minimalt och lukten är härligt lagom behaglig. Varje ljus är handgjort och består av naturliga doftämnen och brinner längre än vanliga paraffin- och stearinljus. Och beroende på tillfälle kan jag byta doft på mina ljus samtidigt som levande ljus är mysigt i sig.

Nu ska jag njuta av det sista av mitt te medan det snygga ljuset från blomus med doften av Soft Linen sprider fantastisk mysig doft.Bild på blomus vackra doftljus

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information